Skip to main content

Beleef Select Hotels

Ontdek de spectaculaire watersport van kitesurfen in De Panne

Foto door All Good
Foto door All Good

Wil je graag leren kitesurfen met een privéleraar op een ontspannen en snelle manier? Dan ben je bij Stevo Kite Surf aan het juiste adres. Bij hen staan efficiënte en veilige cursussen garant voor een succesvolle leerervaring. Niet alleen is kitesurfen een spectaculaire activiteit, maar het biedt ook de nodige uitdaging voor elke leeftijdscategorie. Stevo Kite Surf biedt cursussen in De Panne - België die ervoor zorgen dat je snel de basisvaardigheden onder de knie krijgt.

Wat houdt een kitesurfcursus in?

Een beginnerscursus bestaat uit praktijklessen waarin je de basis van het kitesurfen leert en hoe je het materiaal gebruikt. Onder begeleiding van ervaren instructeurs leer je stap voor stap veilig om te gaan met het materiaal en hoe je controle houdt over de kite. Vervolgens wordt er gewerkt aan het boarden en krijg je meer gevorderde lessen om zelfstandig te kunnen kitesurfen.

Waarom kiezen voor Stevo Kite Surf?

Stevo Kite Surf onderscheidt zich door hun professionele instructeurs en persoonlijke aandacht voor elke cursist. Door de kleinschalige cursussen leer je snel en efficiënt de basisvaardigheden. Ook bieden zij een all-in service, waardoor je naast de kitesurfcursus alles ter beschikking hebt om te genieten van je kitesurfsessies.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Via de website van Stevo Kite Surf kan je je makkelijk meer informatie vinden over een kitesurfcursus. Na je inschrijving ontvang je per mail alle informatie die je nodig hebt voor je eerste les.

Wil jij ook in de voetsporen treden van vele andere enthousiaste kitesurfers? Boek dan nu je kitesurfcursus bij Stevo Kite Surf en maak kennis met deze spectaculaire watersport!

Meer info