Skip to main content

Beleef Select Hotels

Het ontbijt in Villa Select is een goede start van een mooie dag

Het ontbijt wordt vaak beschouwd als de belangrijkste maaltijd van de dag, en in Hotel Villa Select in De Panne is dat niet anders. Of u nu te gast bent in het hotel of gewoon als externe gast komt voor het ontbijt. Het ontbijtbuffet in Hotel Villa Select zullen uw honger zeker stillen.

Het ontbijt wordt geserveerd in de warme en uitnodigende sfeer van de ontbijtzaal. Met veel daglicht en comfortabele stoelen is het de perfecte plek om uw dag te beginnen.

Het ontbijtbuffet in Hotel Villa Select is echt iets om te zien. Met een verscheidenheid aan warme en koude opties is er voor ieder wat wils. U vindt er alles van versgebakken gebak en croissants tot verschillende ei-bereidingen. Er zijn ook tal van gezonde opties zoals huisgemaakte yoghurt, fruit en granola om uit te kiezen.

Een van de beste dingen aan het ontbijt in Hotel Villa Select is het zicht op het strand en de Noordzee. 

Het ontbijt in Hotel Villa Select zal zelfs de meest kieskeurige eters tevreden stellen. Of u nu op zoek bent naar een snelle hap voordat u op pad gaat of naar een ontspannen begin van uw dag, met het ontbijt van het hotel zit u goed. Dus als u in De Panne bent en op zoek bent naar een heerlijk ontbijt, kom dan zeker langs bij Hotel Villa Select.

Ontbijt met zeezicht Boek ontbijt als externe gast