Skip to main content

Beleef Select Hotels

Kan ik reserveren zonder kredietkaart in Hotel Villa Select?

Foto door Anna Shvets
Foto door Anna Shvets

Ben je van plan om een verblijf te boeken bij Hotel Villa Select, maar heb je geen kredietkaart beschikbaar? Of twijfel je of het veilig is om online te betalen? Geen zorgen! In dit artikel leggen wij uit hoe je kunt reserveren zonder kredietkaart bij Hotel Villa Select.

Betaling via overschrijving

Als je geen kredietkaart hebt, kun je ervoor kiezen om de betaling voor je verblijf per overschrijving te voldoen. Dit kan perfect als je reserveert via de website.  Bij de laatste stap wordt gevraagd hoe je jouw verblijf wilt betalen.  Dit kan met een bankpas, kredietkaart of met overschrijving.

Bij Hotel Villa Select dien je de reservering minimaal 2 weken op voorhand te maken om via overschrijving te kunnen betalen.  Het volledige bedrag dient binnen 48 uur na de reservering overgemaakt te worden op de hotelrekening. Zodra de betaling door het hotel ontvangen en verwerkt is, is je reservering definitief.

Online betaling met Bancontact of Maestro

Als je wel over een bankpas beschikt, kun je ook online betalen bij Hotel Villa Select. Het hotel accepteert betalingen via Bancontact of Maestro. Deze betaalmethoden zijn veilig en betrouwbaar, dus je hoeft je geen zorgen te maken over fraude of gegevensdiefstal. 

 

FAQ

Is online betalen veilig bij Hotel Villa Select?

Ja, online betalen bij Hotel Villa Select is veilig en betrouwbaar. Het hotel accepteert betalingen via Bancontact en Maestro, wat bekende en betrouwbare betaalmethoden zijn. Er is ook mogelijkheid om met Visa of Mastercard te betalen.  We werken samen met onze partner Mollie voor het ontvangen van betalingen online.  Deze internationaal gekende en betrouwbare betalingsprovider heeft een zeer goede reputatie en doet er alles aan om de betalingen veilig te houden.

3. Wat gebeurt er als ik niet op tijd betaal bij een reservering per overschrijving?

Als het bedrag niet binnen 48 uur na de reservering overgemaakt is op de hotelrekening, vervalt de reservering.