Skip to main content

Beleef Select Hotels

de 5 populairste lente-activiteiten van onze gasten

De lente is begonnen! Tijd voor een heerlijk ontspannen verblijf in De Panne.

Wat kun je zoal doen in de lente aan zee ? Hier een lijst met de top-5 to-do's in en rond Hotel Villa Select in het voorjaar.

1. wellness in het hotel

In hotel Villa Select is een volledig vernieuwde wellness met zwembad, sauna, Turks bad en infra rood lampen. Als je in het hotel logeert heb je tussen 8 en 18 uur vrije toegang tot het zwembad en kun je tussen 12 en 18 uur ook genieten van een deugddoende sauna of Turks bad.  Het is de ideale combinatie met een van de andere activiteiten hieronder.

2. fietstocht door de moeren

De moeren met de moeresteenweg figureren in talloze Vlaamse klassiekers.  Het unieke aan de moeren is dat er geen heuvels of grote gebouwen zijn en dat de meeste wegen grote rechte stukken omvatten.  Een fietstocht naar Beauvoorde, Westvleteren of naar Duinkerke is voor fietsers een mooie en haalbare uitdaging. 

3. wandelen naar Frankrijk

Doorheen het natuurgebied 'De Westhoek' of langs het strand kom je aan de Franse grens bij 'Le Perroquet'.  Gekend voor de Picon Vin Blanc.  De 'Dunes de Perroquet' die je achter de grens vindt zijn aangenaam vertoeven.  In tegenstelling tot de Belgische natuurgebieden kun je er nog steeds vrij in rondwandelen.  Wandelen naar- en van Bray Dunes is bij droog weer zeker een aanrader.

4. shoppen in Nieuwpoort Bad, Koksijde of De Panne

De verschillende winkels en boetieks in Nieuwpoort, Koksijde en De Panne zorgen dat een namiddag vlot ingevuld wordt voor de shoppers onder ons.

5. namiddag op het strand of de zeedijk

De zeedijk van De Panne heeft heel wat te bieden :  Terrasjes, thema-restaurants en de verschillende plaatsen waar je in een ligzetel, kunt genieten van de eerste zonnestralen.