Skip to main content

Bij Novo Suites, een vernieuwend concept aan de Belgische kust, geniet u van betaalbare vakantielogies met semi-hotel service en een prachtig uitzicht op zee. Onze accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 8 personen.

De moderne inrichting is gecombineerd met comfortabele meubels om ervoor te zorgen dat je verblijf zo aangenaam mogelijk is.  Of je nu kiest voor een suite op de begane grond met twee slaapkamers voor in totaal 6 personen of voor het penthouse met twee slaapkamers voor in totaal 4 personen en de mogelijkheid om nog eens twee extra gasten te ontvangen op de comfortabele slaapbank in de woonkamer, bij Novo hebben we altijd een geschikte accommodatie voor jou.

De vakantieappartementen bevinden zich direct aan de zeedijk van De Panne, op loopafstand van Hotel Villa Select en Hotel Escale.

Op slechts 400 meter stappen van Novo bereikt u het centrum van De Panne, met zijn sfeervolle marktplein en diverse winkels.

De suites bieden de mogelijkheid om zelf uw ontbijt, lunch of diner te bereiden terwijl u geniet van het prachtige zeezicht. Als je liever niet zelf kookt, zijn er talloze heerlijke eetgelegenheden in de buurt waar je kunt genieten van lokale gerechten.