Skip to main content

Hotel Escale is een charmant en knus hotel gelegen aan de kust, met een totaal van 7 kamers. Wat dit hotel extra speciaal maakt, is dat sommige tweepersoonskamers prachtig panoramisch uitzicht op zee bieden, terwijl de standaard kamers uitzicht hebben over de Dumont Wijk. Bovendien kun je genieten van het heerlijke ontbijt in de sfeervolle ontbijtzaal terwijl je uitkijkt over de eindeloze zee.

Het gebouw, zowel de facade als de binnenzichten zijn historisch erfgoed.  De traphal van Hotel Escale is een Art Deco meesterwerk om te aanschouwen.

Bijna alle kamers van Hotel Villa Escale zijn gemakkelijk bereikbaar via een lift, met uitzondering van de dakkamer op de vijfde verdieping. 

Op slechts twee minuten loopafstand van het hotel vind je een halte voor de kusttram, die jou snel en gemakkelijk naar diverse Belgische kustplaatsen kan brengen. Bovendien ligt dit prachtige hotel op slechts 4 kilometer afstand van pretpark Plopsaland, wat garant staat voor plezier voor jong en oud.

Het centrum van de stad met z'n gezellige restaurantjes en winkels bevindt zich om minder dan 400 meter. 

Hotel Villa Escale biedt niet alleen comfortabele accommodatie en adembenemende uitzichten, maar ook gemak en plezier binnen handbereik. Laat je verrassen door deze geweldige locatie en geniet ten volle van je verblijf aan de schitterende Belgische kust.